Welkom op de Website van B&K!

Bouwbedrijf B&K heeft zich door de jaren heen weten te ontwikkelen van een twee/manszaak tot een bloeiende, dynamische onderneming.
Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie. Daarbij staan kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel.
Elk bouwproject bij Bouwbedrijf B&K wordt persoonlijk begeleid en daardoor kan op de wensen van de klant worden ingespeeld.

Bouwbedrijf B&K staat bekend om het actief meedenken met opdrachtgevers, zowel in de ontwerpfase als tijdens de uitvoering.
B&K heeft tal van vaste opdrachtgevers in verschillende sectoren, die hun positieve ervaringen veelvuldig via mond tot mond reclame verspreiden. Dit is binnen ons bouwbedrijf een waardevol aspect van het ondernemen.

De vakbekwame en kwaliteitsbewuste werknemers vormen een goed team, wat het werkklimaat ten goede komt. Onderling begrip, ervaring en vakbekwaamheid zijn noodzakelijke eigenschappen binnen een bouwbedrijf dat in korte tijd een hoogwaardig product wil neerzetten. Naast onze werknemers kunnen wij ook beroep doen op solide en betrouwbare onderaannemers. Zo zorgen wij voor een optimale samenwerking waarin kwaliteit voorop staat.

In de toekomst zien wij ons niet direct uitgroeien tot een groot Bouwbedrijf, maar willen we al het goede dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd nog meer verbeteren.

Bouwbedrijf B&K staat voor: